Referenties

Inmiddels heb ik vele honderden mensen met diverse achtergronden geholpen met het verbeteren van hun Nederlands. Mijn cursisten komen uit alle delen van de wereld en zijn werkzaam in alle sectoren (denk aan de overheid, IT, zorg, bouw en onderwijs).

Hieronder staan enkele ervaringen van mensen die ik les heb gegeven.

"Angela is echt een goede, professionele en gezellige leraar. Ze is erg doelgericht en praktisch, maar weet ook een leuke en stimulerende sfeer te creëren. Ik vond haar aanpak erg prettig.

Ondanks de korte tijd die ik had, is ze erin geslaagd om alle belangrijke onderwerpen in onze lessen op te nemen en al het materiaal aan te passen aan mijn niveau en behoefte. Het viel me op dat ze echt haar best deed en nooit verslapte. In slechts 6 lessen heb ik veel geleerd en is mijn Nederlands enorm verbeterd, en veel daarvan is ongetwijfeld te danken aan Angela en haar lessen. Kortom, een geweldige docente, zowel wat betreft professionaliteit als flexibiliteit. Zeker de docente die je wil om je Nederlands te leren of te verbeteren."


Alex, Italië

Ik heb met Angela mijn B1 cursus gedaan en ik vond het een hele goede ervaring. Mijn doel was om mijn gespreksniveau in het Nederlands te verbeteren, en om mijn vocabulaire uit te breiden. Deze beide werden bereikt boven de verwachtingen. Na mijn cursus met Angela, kan ik mijn Nederlands ook in een professionele omgeving gebruiken.

Angela is een geduldige en toegewijde leraar, ik zou haar aanraden aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van het Nederlands van nul, of voor diegenen die geïnteresseerd zijn om hun niveau een of meer stappen hoger te brengen.


Robert, Chili

"Ik vond het zeer fijn dat ik zelf kon aangeven wat ik wou leren. Angela kon goed begrijpen wat ik precies bedoelde.

Vroeger op school toen ik gecorrigeerd werd door mijn docenten voelde ik me minderwaardig. Wanneer ik door Angela gecorrigeerd werd, voelde ik mij goed en niet minderwaardig. Dat maakt de les juist leuker, je wilt alleen maar doorgaan en niet stoppen omdat je fouten maakt.

Ik heb bij Angela geleerd dat ik met rustig zijn en praten veel kan bereiken. Het klinkt zo simpel, maar het beseffen alleen is heel moeilijk omdat je niet anders gewend bent. Ik merkte een groot verschil met de cursist die ik was bij mijn eerste les en de laatste les. Ik voelde dat ik iets moois had bereikt."


Ismail, Turkije (geboren in Nederland)

"Ik vond Angela’s wijze van lesgeven in de klas erg prettig: duidelijke uitspraak, goed tempo, positieve houding, iedereen erbij betrekkend, juiste balans tussen uitleg en interactie. Ze had altijd goed in de gaten hoe de klas het tempo bijhield. Ik heb veel van haar geleerd en ik kan haar zeer aanbevelen!"

Jacopo, Italië

"Angela is een goede docent en een vriendelijke persoon. Zij kan de grammatica duidelijk uitleggen. Zij doet gewetensvol haar werk en bereidt zich goed voor op lessen. Dankzij haar lessen zit ik nu op het B2-niveau van het Nederlands."

Edyta, Polen

"Angela onderscheidt zich met haar vriendelijke en sympathieke persoonlijkheid, maar ook met haar plezierige en efficiënte manier van lesgeven.

Ze creëerde een groepsgevoel in de klas en gaf ons zowel positieve feedback als constructieve kritiek. Altijd bereid om al onze vragen te beantwoorden en onze fouten te corrigeren, gaf ze ons het vertrouwen dat we nodig hadden om ons in het Nederlands uit te drukken. Geduldig en rustig, met een scherp analytisch vermogen, maakte ze soepele communicatie tussen cursisten over de hele wereld mogelijk. Daarnaast slaagde ze er ook in om een strakke structuur te behouden, zodat we het best mogelijke resultaat konden bereiken. Mijn vooruitgang tijdens haar lessen was overduidelijk.

Om al deze redenen ben ik er sterk van overtuigd dat Angela een docent is met veel potentie, die zich kan aanpassen aan de behoeften van elke cursist. Daarom beveel ik haar ten zeerste en zonder twijfel aan."


Maria, Griekenland

previous arrow
next arrow
Slider